Μαθήματα Ισπανικών και ... adiόs σε ό,τι σε κρατάει πίσω.

Τα Ισπανικά είναι μια από τις πιο δημοφιλείς γλώσσες σε ολόκληρο τον κόσμο και ομιλούνται εκτός απ’ την Ισπανία, σε συνολικά 43 άλλα κράτη. Κάποια απ’ αυτά την έχουν ως επίσημη γλώσσα στο σύνταγμα του κράτους και τη χρησιμοποιούν ως κύρια γλώσσα επικοινωνίας στην εκπαίδευση, στις επιχειρήσεις και στην τέχνη.

Στο κέντρο ξένων γλωσσών για ενήλικες Learn Again στη Γλυφάδα μπορείς να απολαύσεις υψηλής ποιότητας οnline μαθήματα Ισπανικών μέσω ειδικής πλατφόρμας διδασκαλίας με την καθοδήγηση καταρτισμένων καθηγητών Ισπανικών που εξειδικεύονται στην εκπαίδευση ενηλίκων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των online μαθημάτων Ισπανικών θα σου παρέχεται συνεχής υποστήριξη, όλα τα απαραίτητα εργαλεία μάθησης, σημειώσεις και πλούσιο διαδραστικό υλικό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου. Επιπλέον, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην επικοινωνία και στη σωστή προφορά της γλώσσας. Έτσι, έχεις τη δυνατότητα να προσεγγίσεις με σωστό και μεθοδικό τρόπο την ισπανική γλώσσα και τα χαρακτηριστικά της.

Τα online εξ αποστάσεως μαθήματα Ισπανικών σού δίνουν τη δυνατότητα να οργανώνεις καλύτερα και πιο εποικοδομητικά το διάβασμά σου. Μπορείς να παραμένεις συγκεντρωμένος στην παράδοση του μαθήματος και να μη χρειάζεται να κρατάς λεπτομερείς σημειώσεις, καθώς οτιδήποτε διδάσκεται στο μάθημα μπορεί να μετατραπεί σε αρχείο και να σου αποσταλεί με το πέρας του εκάστοτε μαθήματος. Το υλικό διδασκαλίας οργανώνεται με καινοτόμα μέσα και σου δίνεται η δυνατότητα μέσω του προσωπικού σου λογαριασμού να βρίσκεις βίντεο, ακουστικό υλικό καθώς και υλικό για επανάληψη με βάση τις προσωπικές σου ανάγκες.

Στο κέντρο μας μπορείς να βρεις τους κατάλληλους καθηγητές που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στην επίτευξη των στόχων σου απολαμβάνοντας τα προνόμια των online μαθημάτων Ισπανικών. Έλα, λοιπόν, στο Learn Again και γνώρισε τα μυστικά και όλες τις ιδιαιτερότητες της ισπανικής γλώσσας μέσα από μαθήματα εξ αποστάσεως. Ένας κόσμος γεμάτος γνώση και διασκέδαση ανοίγεται μπροστά σου!

100% επιτυχία στην περσινή χρονιά

Ολιγομελή Τμήματα έως 6 άτομα

Δυνατότητα πληρωμής σε 12 άτοκες δόσεις

Ευέλικτος Προγραμματισμός Μαθημάτων

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Learn Again στη Γλυφάδα, θα βρεις εξαιρετικούς καθηγητές, με πολυετή εμπειρία στους ενήλικες.

Μαζί θα επιλέξουμε το πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για οποιαδήποτε απορία