δια ζώσης μαθήματα ξένων γλωσσών στη Γλυφάδα, online μαθήματα ξένων γλωσσών σε όλη την Ελλάδα

Στο κέντρο ξένων γλωσσών για ενήλικες Learn Again στη Γλυφάδα ξέρουμε να αναγνωρίζουμε και να υπηρετούμε τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ομάδας σπουδαστών μας.

Παρέχουμε ευέλικτο ωράριο με δυνατότητα  εναλλάξ παρακολούθησης ώστε οι φοιτητές να μπορούν να αναπληρώσουν τυχόν χαμένη ύλη λόγω ακαδημαϊκών υποχρεώσεων τους απολύτως ΔΩΡΕΑΝ!

Παρέχουμε τη δυνατότητα οι σπουδαστές μας να παρακολουθούν τα μαθήματά τους είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά, διευκολύνοντας το πρόγραμμα των φοιτητών ακόμα και την περίοδο της εξεταστικής τους.

Μεταπτυχιακά /  Erasmus / Συμβουλευτική

Αν αποφασίσατε να λάβετε μέρος σε πρόγραμμα Erasmus ή να παρακολουθήσετε κάποιο μεταπτυχιακό, στο κέντρο ξένων γλωσσών για ενήλικες Learn Again στη Γλυφάδα θα μπορέσετε να μάθετε ταχύρρυθμα αλλά εξίσου αποτελεσματικά τη γλώσσα που οι απαιτήσεις του μεταπτυχιακού ή του προγράμματος Erasmus επιβάλλουν.

Η Συμβουλευτική είναι μία ακόμα παροχή του κέντρο ξένων γλωσσών Learn Again προς τους φοιτητές μέσα από την καθοδήγηση από έμπειρους συμβούλους σπουδών  σε όλα τα βήματα.

Υποτροφίες – Εκπτώσεις

Η υποστήριξή μας όμως δεν σταματά εκεί! Παρέχουμε ειδικές μειωμένες τιμές σε φοιτητές, σε πολύτεκνους καθώς και τη  δυνατότητα πληρωμής διδάκτρων σε πολλές μηνιαίες δόσεις .

Βρισκόμαστε στο πλευρό του φοιτητή με κάθε δυνατό τρόπο!

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Learn Again στη Γλυφάδα, έχοντας πολυετή εμπειρία στους ενήλικες, γνωρίζουμε ότι η εκμάθηση Αγγλικών / Γαλλικών / Γερμανικών / Ισπανικών / Ιταλικών δεν είναι η μοναδική ασχολία σου.

Δεν απαιτούμε να εγκαταλείψεις τις υπόλοιπες δραστηριότητές σου, προκειμένου να αποκτήσεις ένα πιστοποιητικό γλωσσομάθειας.

Φροντίζουμε το πρόγραμμα που θα παρακολουθήσεις, να μπορεί να συνδυαστεί με την εργασία, τις σπουδές και την κοινωνική σου ζωή.

100% επιτυχία στην περσινή χρονιά

Ολιγομελή Τμήματα έως 6 άτομα

Δυνατότητα πληρωμής σε 12 άτοκες δόσεις

Ευέλικτος Προγραμματισμός Μαθημάτων

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Learn Again στη Γλυφάδα, θα βρεις εξαιρετικούς καθηγητές, με πολυετή εμπειρία στους ενήλικες.

Μαζί θα επιλέξουμε το πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για οποιαδήποτε απορία