Παροχές για φοιτητές

Στο κέντρο ξένων γλωσσών και δια βίου μάθησης Learn Again ξέρουμε να αναγνωρίζουμε και να υπηρετούμε τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ομάδας σπουδαστών μας.

Παρέχουμε ευέλικτο ωράριο με δυνατότητα  εναλλάξ παρακολούθησης ώστε οι φοιτητές να μπορούν να αναπληρώσουν τυχόν χαμένη ύλη λόγω ακαδημαϊκών υποχρεώσεων τους απολύτως ΔΩΡΕΑΝ.

Μέσω ψηφιακών – διαδικτυακών οι φοιτητές μπορούν να βρουν και να μελετήσουν την χαμένη ύλη από τον χώρο τους και με τους δικούς τους χρονικούς όρους.

Μεταπτυχιακά /  Erasmus / Συμβουλευτική

Αν αποφασίσατε να συμμετέχετε σε πρόγραμμα Erasmus, στο κέντρο ξένων γλωσσών και δια βίου μάθησης Learn Again θα μπορέσετε να μάθετε ταχύρρυθμα αλλά εξίσου αποτελεσματικά την γλώσσα που οι απαιτήσεις του μεταπτυχιακού ή του προγράμματος Erasmus απαιτούν.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην σύνταξη των  incentive (cover) letters που θα χρειαστείτε ενώ είμαστε δίπλα σας σε κάθε έρευνα για τα ξένα εκπαιδευτικά ιδρύματα και φυσικά για την συμπλήρωση των ξενόγλωσσων δικαιολογητικών.

Η Συμβουλευτική είναι μία ακόμα παροχή του κέντρο ξένων γλωσσών και δια βίου μάθησης Learn Again προς τους φοιτητές μέσα από την καθοδήγηση από έμπειρους συμβούλους σπουδών  σε όλα τα βήματα σας.

Υποτροφίες – Εκπτώσεις

Η υποστήριξη μας όμως δεν σταματά εκεί. Παρέχουμε ειδικές μειωμένες τιμές σε φοιτητές, στη δεύτερη γλώσσα, σε πολύτεκνους καθώς και την  δυνατότητα πληρωμής διδάκτρων σε πολλές μηνιαίες δόσεις .

Βρισκόμαστε στο πλευρό του φοιτητή με κάθε δυνατό τρόπο.

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Learn again στη Γλυφάδα, έχοντας πολυετή εμπειρία στους ενήλικες, γνωρίζουμε ότι η εκμάθηση αγγλικών/ γαλλικών/ γερμανικών, ισπανικών/ ιταλικών δεν είναι η μοναδική ασχολία σου.

Δεν απαιτούμε να εγκαταλείψεις τις υπόλοιπες δραστηριότητες σου, προκειμένου να αποκτήσεις ένα πιστοποιητικό γλωσσομάθειας.

Φροντίζουμε το πρόγραμμα που θα παρακολουθήσεις, να μπορεί να συνδυαστεί με την εργασία, τις σπουδές και την κοινωνική σου ζωή.

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Learn again στη Γλυφάδα, θα βρεις εξαιρετικούς καθηγητές, με πολυετή εμπειρία στους ενήλικες.

Μαζί θα επιλέξουμε το πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για οποιαδήποτε απορία