Στο κέντρο ξένων γλωσσών για ενήλικες Learn Again στη Γλυφάδα έχεις τη δυνατότητα να βελτιώσεις το επίπεδο των Αγγλικών σου και να αποκτήσεις το πιστοποιητικό της επιθυμίας σου από την άνεση του σπιτιού σου μέσω της σύγχρονης ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας, ειδικά διαμορφωμένης για εκπαιδευτικούς σκοπούς, προσαρμοσμένους στις ανάγκες των ενηλίκων σπουδαστών μας. Στα εξ αποστάσεως μαθήματα αγγλικής γλώσσας συμμετέχεις ενεργά στο μάθημα, βλέπεις και ακούς τον καθηγητή σε πραγματικό χρόνο να παραδίδει και να λύνει απορίες που προκύπτουν. Επίσης, σου δίνεται χρόνος για εμπέδωση μέσω ασκήσεων και πλούσιου διαδραστικού υλικού.

Τα online μαθήματα σού εξασφαλίζουν καλύτερη διαχείριση χρόνου μιας και δεν χρειάζεται να μετακινείσαι και να ανησυχείς για την κίνηση που θα βρεις στο δρόμο ή το πού θα παρκάρεις.

Γλιτώνεις πολύτιμο χρόνο κι έχεις περισσότερη ώρα για διάβασμα ή χαλάρωση. Τώρα η εκμάθηση Αγγλικών γίνεται εύκολα, γρήγορα, οικονομικά , αποδοτικά και από την άνεση του σπιτιού σου.

Παράλληλα, σου δίνεται η ευκαιρία να παραμένεις συγκεντρωμένος στην παράδοση του μαθήματος και να μη χρειάζεται να κρατάς λεπτομερείς σημειώσεις, καθώς οτιδήποτε καταγράφεται κατά τη διάρκεια του μαθήματος μπορεί να μετατραπεί σε pdf και να σου αποσταλεί με το πέρας του εκάστοτε μαθήματος.

Τα online μαθήματα μπορούν να γίνουν είτε σε επίπεδο τμήματος είτε σε ατομικό επίπεδο ιδιαίτερου. Μαζί θα βρούμε το online πρόγραμμα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου και το μαθησιακό σου στυλ.

100% επιτυχία στην περσινή χρονιά

Ολιγομελή Τμήματα έως 6 άτομα

Δυνατότητα πληρωμής σε 12 άτοκες δόσεις

Ευέλικτος Προγραμματισμός Μαθημάτων

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Learn Again στη Γλυφάδα, θα βρεις εξαιρετικούς καθηγητές, με πολυετή εμπειρία στους ενήλικες.

Μαζί θα επιλέξουμε το πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για οποιαδήποτε απορία