δια ζώσης μαθήματα ξένων γλωσσών στη Γλυφάδα, online μαθήματα ξένων γλωσσών σε όλη την Ελλάδα

Στο κέντρο ξένων γλωσσών αποκλειστικά για ενήλικες Learn Again η φιλοσοφία εκμάθησης ξένων γλωσσών διαφέρει εξολοκλήρου από τα συνηθισμένα. Η εκπαιδευτική μας φιλοσοφία συνδέεται με την ευρύτερη έννοια του σεβασμού. Πάνω από 2500 σπουδαστές απολαμβάνουν εδώ και χρόνια , ανελλιπώς και με σεβασμό, άριστες υπηρεσίες στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Η φιλοσοφία του φροντιστηρίου μας βασίζεται στους εξής θεμελιώδεις άξονες:

Εμπιστοσύνη

Ο σεβασμός προς τους σπουδαστές μας αποτελεί τον πυρήνα μιας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συμπληρωματικότητας, καθώς όλοι μαζί στοχεύουμε και αγωνιζόμαστε για τον ίδιο σκοπό που δεν είναι άλλος από την πρόοδο των σπουδαστών μας.

Αποτελέσματα στις εξετάσεις

Αυτό που θεωρούμε ιδιαιτέρως σημαντικό είναι να προσφέρουμε πραγματικές λύσεις και σίγουρα αποτελέσματα για κάθε ξεχωριστή περίπτωση σπουδαστή σε κάθε ξένη γλώσσα (Αγγλικά, Γερμανικά,Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά). Άλλωστε η 100% επιτυχία μας σε όλα τα επίπεδα όλων των ξένων γλωσσών πιστοποιεί την αποτελεσματικότητα των πρωτοποριακών μαθημάτων μας. Μαζί θα δούμε τις πραγματικές σου ανάγκες και θα ανακαλύψουμε τον τύπο μαθήματος που ανταποκρίνεται στο μαθησιακό σου προφίλ ώστε να διαλέξουμε την καλύτερη πιστοποίηση με βάση αυτό που χρειάζεσαι.

Υψηλής ποιότητας μαθήματα

Στο φροντιστήριο Learn Again εστιάζουμε στην μοντέρνα και αποδοτική εκπαίδευση με την χρήση σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας, εκμεταλλευόμενοι τις άπειρες δυνατότητες που μας προσφέρει η τεχνολογία. Φροντίζουμε να επιλέγουμε άρτια καταρτισμένους δίγλωσσους, μεταδοτικούς και έμπειρους καθηγητές με πανεπιστημιακές αλλά και μεταπτυχιακές σπουδές σε όλες τις γλώσσες ώστε να απολαμβάνουν οι σπουδστές μας μια ασυναγώνιστη μαθησιακή εμπειρία.

Έμφαση στην επικοινωνία

Ενθαρρύνουμε τους σπουδαστές μας να συμμετέχουν βιωματικά στην εκμάθηση των ξένων γλωσσών μέσα από ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες, θέτοντας παράλληλα στέρεες βάσεις για την απόκτηση της πιστοποίησης που επιθυμούν. Στα μαθήματά μας οι σπουδαστές επικοινωνούν συνεχώς στη γλώσσα που διδάσκονται και όχι στα Ελληνικά προκειμένου να «λυθεί η γλώσσα τους» και να αποκτήσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να επικοινωνήσουν και εκτός τάξης.

Τα προγράμματα σπουδών μας, ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου.

Στο κέντρο ξένων γλωσσών για ενήλικες Learn Again στη Γλυφάδα, θέλουμε να μάθεις πραγματικά τη γλώσσα της προτίμησης σου και όχι απλά να αποκτήσεις ένα πιστοποιητικό γλωσσομάθειας.

100% επιτυχία στην περσινή χρονιά

Ολιγομελή Τμήματα έως 6 άτομα

Δυνατότητα πληρωμής σε 12 άτοκες δόσεις

Ευέλικτος Προγραμματισμός Μαθημάτων

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Learn Again στη Γλυφάδα, θα βρεις εξαιρετικούς καθηγητές, με πολυετή εμπειρία στους ενήλικες.

Μαζί θα επιλέξουμε το πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για οποιαδήποτε απορία