Business English

Business English

Θέλεις να διεκδικήσεις μια καριέρα σε διεθνές επίπεδο; Εάν η απάντησή σου είναι καταφατική, τότε χρειάζεσαι  αγγλικά επιχειρήσεων για πολλούς λόγους

Οι επαγγελματικές δεξιότητες στα αγγλικά είναι ζωτικής σημασίας για να προχωρήσεις επαγγελματικά.  Εάν η εργασία σε ένα διεθνές περιβάλλον είναι ο στόχος σου, η βελτίωση των γνώσεων των αγγλικών σου είναι απαραίτητη. Αυτό θα σου ανοίξει πολλές πόρτες και θα σου φέρει νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων αγγλικής γλώσσας διαθέσιμα στην αγορά. Όλα αυτά μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις γνώσεις σου στα αγγλικά. Ωστόσο, το Business English είναι ένας εξειδικευμένος τομέας των αγγλικών που εστιάζεται στην εταιρική γλώσσα που χρησιμοποιείται πιο συχνά στον επιχειρηματικό κόσμο. Είναι μέρος του σετ δεξιοτήτων για την παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα.

Τα μαθήματα Business English περιλαμβάνουν λεξιλόγιο και φράσεις που χρησιμοποιούνται στην επιχειρηματική και επαγγελματική συναναστροφή, στην παρουσίαση, την έκφραση γνώμης, τη διαπραγμάτευση, την περιγραφή γραφημάτων και διαγραμμάτων καθώς και τη διεξαγωγή και συμμετοχή σε συναντήσεις. Επιπλέον, υπάρχουν πτυχές που σχετίζονται με ομαδική εργασία, επαγγελματικά ταξίδια, οικοδόμηση σχέσεων και προετοιμασία για συνέντευξη εργασίας.

Προφανώς, μπορείς να επιλέξεις εξειδικευμένα μαθήματα αγγλικών ανάλογα με τον τομέα που σε ενδιαφέρει, όπως νόμος, χρηματοδότηση, μάρκετινγκ και διαφήμιση, εμπόριο, πολιτική, τουρισμός, ιατρική κ.λπ.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα οφέλη της εκμάθησης αγγλικών επιχειρήσεων.

Διεκδίκησε την δουλειά των ονείρων σου

Συχνά, ένα καλό επίπεδο Business English μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις τη δουλειά που ονειρεύεσαι. Σήμερα είναι μάλλον απαραίτητο να είσαι σε θέση να εκφραστείς με αυτοπεποίθηση σε διάφορα θέματα στο επιχειρηματικό περιβάλλον, εάν η πρόθεσή σου είναι να έχεις μια ενδιαφέρουσα και καλά αμειβόμενη θέση σε μια μεγάλη πολυεθνική εταιρία. Ακόμη και οι μικρότερες εταιρείες απαιτούν πλέον από τους υπαλλήλους τους να έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν ελεύθερα τόσο γραπτά όσο και προφορικά. Εάν μπορείς να συμμετάσχεις σε επαγγελματικές συναντήσεις και βιντεοδιασκέψεις, να κάνεις παρουσιάσεις, να διαπραγματευτείς αποτελεσματικά, να πραγματοποιήσεις τηλεφωνικές κλήσεις και να ανταλλάξεις αλληλογραφία στα αγγλικά, τότε έχεις την πιθανότητα να επιλεχθείς για προώθηση ενώπιον άλλων στο τμήμα σου.

Ακούγεσαι πιο επαγγελματίας

Το να μπορείς να χρησιμοποιήσεις εξειδικευμένο λεξιλόγιο και φράσεις με αυτοπεποίθηση και ευχέρεια θα σε κάνει να ακούγεσαι σαν πραγματικός ειδικός στον κλάδο σου. Ακόμα κι αν μπορείς να αποδείξεις τα προσόντα σου μιλώντας επιτυχώς στη μητρική σου γλώσσα, αλλά δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο στις διεθνείς συναντήσεις στα αγγλικά, δεν θα γίνεις αντιληπτός με τον ίδιο τρόπο. Επομένως, αυτό μπορεί να μειώσει την αξία σου ως επαγγελματία, να μη σου επιτρέψει να ανελιχθείς.

Εάν ο στόχος σου, λοιπόν, είναι να ξεχωρίσεις στη δουλειά σου, πρέπει να δώσεις μεγάλη σημασία στην τελειοποίηση των αγγλικών σου δεξιοτήτων. Προφανώς, απαιτεί λίγη προσπάθεια, χρόνο και αφοσίωση, αλλά, πίστεψέ με, θα αποδώσει. Μην το αναβάλλεις πλέον και ξεκίνα τώρα! Επικοινώνησε μαζί μας και οι εξειδικευμένοι καθηγητές μας θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το στόχο σου.

Αναβαθμίζεις τα Αγγλικά σου

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα BusinessEnglishθα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις υπάρχουσες αγγλικές δεξιότητές σου, καθώς και να αποκτήσεις νέες γνώσεις. Θα μελετήσεις λεξιλόγιο και εκφράσεις ειδικά για τον τομέα εργασίας σου, θα μάθεις πώς να γράφεις σωστά επαγγελματική αλληλογραφία και να κάνεις άλλες πρακτικές εργασίες που σχετίζονται με την εργασία σου. Ταυτόχρονα, θα έχεις την ευκαιρία να φρεσκάρεις τα γενικά αγγλικά σου, συμπεριλαμβανομένης της γραμματικής και να διορθώσεις την προφορά σου. Επιπλέον, θα γίνεις πιο σίγουρος για τον ευατό σου όταν μιλάς αγγλικά λόγω της πρακτικής και των διαδραστικών δραστηριοτήτων που περιλαμβάνονται στα μαθήματά μας. Θα μπορείς να πραγματοποιήσεις μια συνομιλία τόσο σε γενικά όσο και σε εξειδικευμένα θέματα που σχετίζονται με την επιχείρηση.

Ενημερώνεσαι για τα τρέχοντα νέα και τις τάσεις

Στα μαθήματά μας θα δουλεύεις συχνά με κείμενα και άρθρα από πραγματικές εφημερίδες και περιοδικά (το λεγόμενο αυθεντικό υλικό). Με άλλα λόγια, θα έχεις μεγάλη έκθεση σε παγκόσμια νέα και τάσεις στις επιχειρήσεις. Επιπλέον, ορισμένες από τις εργασίες σου ενδέχεται να συνδέονται με τις τρέχουσες ειδήσεις. Έτσι, θα είσαι πάντα ενημερωμένος, θα αποκτάς πολλές γενικές γνώσεις για τον κόσμο και την οικονομία και θα εξασκείς τις αναλυτικές σου δεξιότητες.

 

Κατανοείς πώς λειτουργεί ο επιχειρηματικός κόσμος

Ζούμε σε έναν κόσμο συνεχώς αυξανόμενων επιπέδων glabalisation, interconnectivity και intercommunication. Υπάρχουν επιχειρηματικές σχέσεις μεταξύ εταιρειών από όλο τον κόσμο, κάτι που καθιστά προφανή την ανάγκη χρήσης κοινής γλώσσας στην επικοινωνία. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων , θα μάθεις πώς οι διεθνείς εταιρείες συνεργάζονται μεταξύ τους, πώς δραστηριοποιούνται και δημιουργούν επαγγελματικές σχέσεις. Ταυτόχρονα, η βελτίωση των δεξιοτήτων της αγγλικής μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στη μελλοντική σου καριέρα, επιτρέποντάς σου να προχωρήσεις γρηγορότερα από ό, τι περίμενες ποτέ.

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Learn again στη Γλυφάδα, θα βρεις εξαιρετικούς καθηγητές, με πολυετή εμπειρία στους ενήλικες.

Μαζί θα επιλέξουμε το πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για οποιαδήποτε απορία