Business English

δια ζώσης μαθήματα ξένων γλωσσών στη Γλυφάδα, online μαθήματα ξένων γλωσσών σε όλη την Ελλάδα

Θέλεις να διεκδικήσεις μια καριέρα σε διεθνές επίπεδο; Εάν η απάντησή σου είναι καταφατική, τότε χρειάζεσαι κάποιο τα εξειδικευμένα προγράμματα για Business English που διαθέτουμε στο κέντρο ξένων γλωσσών για ενήλικες Learn Again στη Γλυφάδα.

Οι επαγγελματικές δεξιότητες στα Αγγλικά είναι ζωτικής σημασίας για να προχωρήσεις επαγγελματικά.  Εάν η εργασία σε ένα διεθνές περιβάλλον είναι ο στόχος σου, η βελτίωση των γνώσεών σου στα Αγγλικά είναι απαραίτητη καθώς αυτό θα σου ανοίξει πολλές πόρτες και θα σου φέρει νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων μαθημάτων αγγλικής γλώσσας στην αγορά. Όλα αυτά μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις γνώσεις σου στα Αγγλικά. Ωστόσο, το Business English είναι ένας εξειδικευμένος τομέας των αγγλικών που εστιάζει στην εταιρική γλώσσα που χρησιμοποιείται πιο συχνά στον επιχειρηματικό κόσμο. Είναι μέρος του σετ δεξιοτήτων για την παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα.

Τα μαθήματα Business English περιλαμβάνουν λεξιλόγιο και φράσεις που χρησιμοποιούνται στην επιχειρηματική και επαγγελματική συναναστροφή, την παρουσίαση, την έκφραση γνώμης, τη διαπραγμάτευση, την περιγραφή γραφημάτων και διαγραμμάτων καθώς και τη διεξαγωγή και συμμετοχή σε συναντήσεις. Επιπλέον, υπάρχουν πτυχές που σχετίζονται με ομαδική εργασία, επαγγελματικά ταξίδια, οικοδόμηση σχέσεων και προετοιμασία για συνέντευξη εργασίας.

Προφανώς, μπορείς να επιλέξεις εξειδικευμένα μαθήματα Αγγλικών ανάλογα με τον τομέα που σε ενδιαφέρει, όπως δίκαιο, χρηματοοικονομικά, μάρκετινγκ και διαφήμιση, ναυτιλιακά, εμπόριο, πολιτική, τουρισμός, ιατρική κ.λπ.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα οφέλη της εκμάθησης Business English.

Διεκδικείς την δουλειά των ονείρων σου!

Συχνά, ένα καλό επίπεδο Αγγλικών μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις τη δουλειά που ονειρεύεσαι. Στις μέρες μας αν θέλεις να έχεις μια ενδιαφέρουσα και καλά αμειβόμενη θέση σε μια μεγάλη πολυεθνική εταιρία πρέπει να είσαι σε θέση να εκφραστείς με αυτοπεποίθηση σε διάφορα θέματα στο επιχειρηματικό περιβάλλον. Ακόμη και οι μικρότερες εταιρείες απαιτούν πλέον από τους υπαλλήλους τους να έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν ελεύθερα τόσο γραπτά όσο και προφορικά. Εάν μπορείς να συμμετάσχεις σε επαγγελματικές συναντήσεις και βιντεοδιασκέψεις, να κάνεις παρουσιάσεις, να διαπραγματευτείς αποτελεσματικά, να πραγματοποιήσεις τηλεφωνικές κλήσεις και να ανταλλάξεις αλληλογραφία στα Αγγλικά, τότε θα μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός και να ξεχωρίσεις στο χώρο εργασίας σου.

Γίνεσαι πιο επαγγελματίας!

Το να μπορείς να χρησιμοποιήσεις εξειδικευμένο λεξιλόγιο και φράσεις με αυτοπεποίθηση και ευχέρεια θα σε κάνει να ακούγεσαι σαν πραγματικός ειδικός στον κλάδο σου. Ακόμα κι αν μπορείς να αποδείξεις τα προσόντα σου μιλώντας επιτυχώς στη μητρική σου γλώσσα, αλλά δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο στις διεθνείς συναντήσεις στα αγγλικά, δε θα γίνεις αντιληπτός με τον ίδιο τρόπο. Επομένως, αυτό μπορεί να μειώσει την αξία σου ως επαγγελματία, να μη σου επιτρέψει να ανελιχθείς.

Πάρε λοιπόν άμεσα την απόφαση και διεκδίκησε αυτό που αξίζει σε εσένα και στα στην καριέρα σου!

Αναβαθμίζεις τα Αγγλικά σου

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα Business English θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις υπάρχουσες δεξιότητές σου στα Αγγλικά, καθώς και να αποκτήσεις νέες γνώσεις. Θα μελετήσεις λεξιλόγιο και εκφράσεις ειδικά για τον τομέα εργασίας σου, θα μάθεις πώς να γράφεις σωστά επαγγελματική αλληλογραφία και να μπορείς να αντεπεξέλθεις σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με την εργασία σου. Ταυτόχρονα, θα έχεις την ευκαιρία να φρεσκάρεις τα Αγγλικά σου, συμπεριλαμβανομένης της γραμματικής και να διορθώσεις την προφορά σου. Επιπλέον, θα γίνεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου όταν μιλάς Αγγλικά λόγω της πρακτικής εξάσκισης και των διαδραστικών ασκήσεων που περιλαμβάνονται στα μαθήματά μας. Θα μπορείς να πραγματοποιήσεις μια συνομιλία τόσο σε γενικά όσο και σε εξειδικευμένα θέματα που σχετίζονται με την επιχείρηση.

Ενημερώνεσαι για τα τρέχοντα νέα και τις τάσεις!

Στα μαθήματά μας θα δουλεύεις συχνά με κείμενα και άρθρα από πραγματικές εφημερίδες και περιοδικά (το λεγόμενο αυθεντικό υλικό). Με άλλα λόγια, θα έχεις μεγάλη έκθεση σε παγκόσμια νέα και τάσεις στις επιχειρήσεις. Επιπλέον, ορισμένες από τις εργασίες σου ενδέχεται να συνδέονται με τις τρέχουσες ειδήσεις. Έτσι, θα είσαι πάντα ενημερωμένος, θα αποκτάς πολλές γενικές γνώσεις για τον κόσμο και την οικονομία και θα εξασκείς τις αναλυτικές σου δεξιότητες.

Κατανοείς πώς λειτουργεί ο επιχειρηματικός κόσμος!

Ζούμε σε έναν κόσμο συνεχώς αυξανόμενων επιπέδων globalisation, interconnectivity και intercommunication. Υπάρχουν επιχειρηματικές σχέσεις μεταξύ εταιρειών από όλο τον κόσμο, κάτι που καθιστά προφανή την ανάγκη χρήσης κοινής γλώσσας στην επικοινωνία. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων , θα μάθεις πώς οι διεθνείς εταιρείες συνεργάζονται μεταξύ τους, πώς δραστηριοποιούνται και δημιουργούν επαγγελματικές σχέσεις. Ταυτόχρονα, η βελτίωση των δεξιοτήτων της αγγλικής γλώσσας μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στη μελλοντική σου καριέρα, επιτρέποντάς σου να προχωρήσεις γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα.

Εάν ο στόχος σου, λοιπόν, είναι να ξεχωρίσεις στη δουλειά σου, πρέπει να δώσεις μεγάλη σημασία στην τελειοποίηση των δεξιοτήτων σου στα Αγγλικά. Προφανώς, απαιτεί λίγη προσπάθεια, χρόνο και αφοσίωση, αλλά αξίζει τον κόπο. Μην το αναβάλλεις πλέον και ξεκίνα τώρα! Επικοινώνησε μαζί μας και οι εξειδικευμένοι καθηγητές του κέντρου ξένων γλωσσών για ενήλικες Learn Again στη Γλυφάδα θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το στόχο σου.

100% επιτυχία στην περσινή χρονιά

Ολιγομελή Τμήματα έως 6 άτομα

Δυνατότητα πληρωμής σε 12 άτοκες δόσεις

Ευέλικτος Προγραμματισμός Μαθημάτων

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Learn Again στη Γλυφάδα, θα βρεις εξαιρετικούς καθηγητές, με πολυετή εμπειρία στους ενήλικες.

Μαζί θα επιλέξουμε το πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για οποιαδήποτε απορία