Ισπανικά

Ισπανικά Γλυφάδα | Online μαθήματα ισπανικά

Για ποιο λόγο να μάθετε ισπανικά;

Πού υπερτερούν σε σχέση με τις άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες;

Τα ισπανικά είναι η Τρίτη γλώσσα στον κόσμο με τους περισσότερους φυσικούς ομιλητές (περίπου 590000000) και είναι η επίσημη γλώσσα στην Ισπανία και 20 ακόμα χώρες.

Αυτό σημαίνει ότι μαθαίνοντας μία γλώσσα έχετε την ευκαιρία να συνεννοηθείτε, να νιώσετε οικεία ταξιδεύοντας σε οποιαδήποτε ισπανόφωνη χώρα, είτε για διακοπές είτε για σπουδές και επαγγελματικούς λόγους. Ιδιαίτερα στο τελευταίο κομμάτι, η συγκεκριμένη γλώσσα μπορεί ν’ ανοίξει πολλές πόρτες, καθώς το πλήθος των ισπανόφωνων χωρών μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες για θέσεις εργασίας τόσο στον τουριστικό όσο και στον επιχειρησιακό τομέα (δυο τομείς που βρίσκονται πάντα σε άνθιση) ή και σε άλλους.

Μιλώντας για ταξίδια και πολιτισμό, χώρες όπως η Ισπανία, η Κούβα, το Μεξικό βρίσκονται ανάμεσα στους προορισμούς που αξίζει να επισκεφτεί κανείς, τόσο για την ιδιαίτερη ομορφιά των φυσικών τοπίων όσο και για τους πολιτισμικούς θησαυρούς, όπως τα μουσεία ή τα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα του Gaudί στη Βαρκελώνη.

Ισπανικά Γλυφάδα | Online μαθήματα ισπανικά

Επιπλέον, η γνώση της γλώσσας θα σας κάνει να νιώθετε πιο άνετα στο ταξίδι σας, να εκτιμήσετε περισσότερο αυτούς τους πολιτισμικούς θησαυρούς και να ενταχθείτε στο τοπικό «κλίμα» επικοινωνώντας με τους ντόπιους στη γλώσσα τους.

Τέλος, τα ισπανικά ως μια λατινογενής γλώσσα, μπορούν ν’ αποτελέσουν τη βάση για μια άλλη γλώσσα της ίδιας οικογένειας αργότερα, όπως τα γαλλικά, τα ιταλικά, τα καταλανικά ή τα πορτογαλικά!

Αν θέλεις πιστοποιητικό, DELE ή Κρατικό, τότε η επιτυχία είναι δεδομένη!

Ισπανικά Γλυφάδα | Online μαθήματα ισπανικά

Στο πολιτισμικό κομμάτι δεν πρέπει να παραλείψει κανείς και τα σπουδαία λογοτεχνικά έργα , όπως των Cervantes, Lorca, Marquez κλπ, που σιγά σιγά μαθαίνοντας τη γλώσσα μπορεί κανείς να τα διαβάσει και να τα εκτιμήσει διαφορετικά στη γλώσσα τους. Επίσης, θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις ταινίες και τις σειρές υψηλού επιπέδου, ισπανικής κυρίως παραγωγής, άνετα χωρίς να χάνετε εκφράσεις, λογοπαίγνια ή φράσεις αργκό, οι οποίες συνήθως χάνονται στη μετάφραση λόγω έλλειψης αντιστοιχίας  από γλώσσα σε γλώσσα. Όσον αφορά στη μουσική, θα μπορείτε επιτέλους να καταλαβαίνετε τους στίχους στα διαχρονικά ισπανόφωνα τραγούδια! Και μην ξεχνάμε τη γαστρονομία, κάτι αναπόσπαστο σ’ ένα ταξίδι στην Ισπανία, αφού η χώρα αυτή βρίσκεται σε υψηλό γαστρονομικό επίπεδο παγκοσμίως (παραδοσιακά πιάτα όπως paella, tortilla española, camarones…).

Scores & Χρόνοι

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που επιλέγεις να μάθεις ισπανικά, έχεις έρθει στο κατάλληλο μέρος.

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Learn again στη Γλυφάδα, θα βρεις εξαιρετικούς καθηγητές, με πολυετή εμπειρία στους ενήλικες.

Μαζί θα επιλέξουμε το πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για οποιαδήποτε απορία