Παροχές για εργαζόμενους ή στελέχη επιχειρήσεων

Στο κέντρο ξένων γλωσσών και δια βίου μάθησης Learn Again ξέρουμε να αναγνωρίζουμε και να υπηρετούμε τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ομάδας σπουδαστών μας.

Πως θα μπορούσαν οι εργαζόμενοι και τα στελέχη επιχειρήσεων να εκλείψουν της ειδικής προσοχής μας;

Παρέχουμε ευέλικτο ωράριο με δυνατότητα  εναλλάξ παρακολούθησης ώστε οι εργαζόμενοι  να μπορούν να αναπληρώσουν τυχόν χαμένη ύλη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων τους απολύτως ΔΩΡΕΑΝ.

Μέσω ψηφιακών – διαδικτυακών οι εργαζόμενοι μπορούν να βρουν και να μελετήσουν την χαμένη ύλη από τον χώρο τους και με τους δικούς τους χρονικούς όρους.

Δεδομένου ότι η γνώση ξένων γλωσσών μπορεί να σας βοηθήσει όχι μόνο στην διατήρηση της υπάρχουσας δουλειάς και στην εξέλιξη σας εκεί αλλά και στην προσπάθεια σας για εύρεση μιας καλύτερης ή ακόμα και της διεκδίκησης μιας εργασιακής θέσης στο εξωτερικό τότε και εκεί το κέντρο μας έχει πολλές παροχές να σας προσφέρει.

Συντάσσουμε από κοινού το βιογραφικό σας στη γλώσσα που επιθυμείτε ενώ σε περίπτωση που έχετε ξενόγλωσσο interview, μπορούμε να σας προετοιμάσουμε με ιδιαίτερα μαθήματα  ώστε να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή παρουσίαση του εαυτού σας.

Η Συμβουλευτική είναι μία ακόμα παροχή του κέντρου μας  προς τους εργαζόμενους σπουδαστές μέσα από την διεξαγωγή σεμιναρίων από έμπειρους συμβούλους

Φυσικά οι εργαζόμενοι μπορούν να μάθουν μια ξένη γλώσσα, δωρεάν, μέσα από τα προγράμματα «ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ 0.24%».

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Learn again στη Γλυφάδα, έχοντας πολυετή εμπειρία στους ενήλικες, γνωρίζουμε ότι η εκμάθηση αγγλικών/ γαλλικών/ γερμανικών, ισπανικών/ ιταλικών δεν είναι η μοναδική ασχολία σου.

Δεν απαιτούμε να εγκαταλείψεις τις υπόλοιπες δραστηριότητες σου, προκειμένου να αποκτήσεις ένα πιστοποιητικό γλωσσομάθειας.

Φροντίζουμε το πρόγραμμα που θα παρακολουθήσεις, να μπορεί να συνδυαστεί με την εργασία, τις σπουδές και την κοινωνική σου ζωή.

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Learn again στη Γλυφάδα, θα βρεις εξαιρετικούς καθηγητές, με πολυετή εμπειρία στους ενήλικες.

Μαζί θα επιλέξουμε το πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για οποιαδήποτε απορία