δια ζώσης μαθήματα ξένων γλωσσών στη Γλυφάδα, online μαθήματα ξένων γλωσσών σε όλη την Ελλάδα

Στο κέντρο ξένων γλωσσών για ενήλικες Learn Again στη Γλυφάδα, ξέρουμε να αναγνωρίζουμε και να υπηρετούμε τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ομάδας σπουδαστών μας.

Πώς θα μπορούσαν οι εργαζόμενοι και τα στελέχη επιχειρήσεων να εκλείψουν της ειδικής προσοχής μας;

Παρέχουμε ευέλικτο ωράριο με δυνατότητα  εναλλάξ παρακολούθησης ώστε οι εργαζόμενοι  να μπορούν να αναπληρώσουν τυχόν χαμένη ύλη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεών τους απολύτως ΔΩΡΕΑΝ!

Με δεδομένο ότι η γνώση ξένων γλωσσών μπορεί να σας βοηθήσει όχι μόνο στην διατήρηση της υπάρχουσας δουλειάς και στην εξέλιξή σας εκεί, καθώς και στην προσπάθειά σας για εύρεση μιας καλύτερης θέσης εργασίας ακόμα και στο εξωτερικό, το κέντρο μας έχει πολλά να σας προσφέρει.

Συντάσσουμε από κοινού το βιογραφικό σας στη γλώσσα που επιθυμείτε ενώ σε περίπτωση που έχετε ξενόγλωσσο interview, μπορούμε να σας προετοιμάσουμε με ιδιαίτερα μαθήματα  ώστε να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή παρουσίαση.

Φυσικά οι εργαζόμενοι μπορούν να μάθουν μια ξένη γλώσσα, δωρεάν, μέσα από τα προγράμματα «ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ 0.24%».

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Learn Again στη Γλυφάδα, έχοντας πολυετή εμπειρία στους ενήλικες, γνωρίζουμε ότι η εκμάθηση Αγγλικών / Γαλλικών / Γερμανικών / Ισπανικών / Ιταλικών δεν είναι η μοναδική ασχολία σου.

Δεν απαιτούμε να εγκαταλείψεις τις υπόλοιπες δραστηριότητές σου, προκειμένου να αποκτήσεις ένα πιστοποιητικό γλωσσομάθειας.

Φροντίζουμε το πρόγραμμα που θα παρακολουθήσεις, να μπορεί να συνδυαστεί με την εργασία, τις σπουδές και την κοινωνική σου ζωή.

100% επιτυχία στην περσινή χρονιά

Ολιγομελή Τμήματα έως 6 άτομα

Δυνατότητα πληρωμής σε 12 άτοκες δόσεις

Ευέλικτος Προγραμματισμός Μαθημάτων

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Learn Again στη Γλυφάδα, θα βρεις εξαιρετικούς καθηγητές, με πολυετή εμπειρία στους ενήλικες.

Μαζί θα επιλέξουμε το πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για οποιαδήποτε απορία