Ο σπουδαστής στο κέντρο της προσοχής μας

Στο κέντρο ξένων γλωσσών και δια βίου μάθησης Learn Again, υπάρχουν διαθέσιμα τμήματα όλες τις ώρες ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και η δυνατότητα  εναλλάξ παρακολούθησης έτσι ώστε το πρόγραμμα σας σε εμάς να προσαρμόζεται στις ανάγκες της ζωής σας και όχι η ζωή σας στο δικό μας πρόγραμμα.

Όπως και στο ωράριο έτσι και στο κέντρο μας δεν πρόκειται να συναντήσετε φασόν  εκπαιδευτικές. Διατηρούμε την ευελιξία που δεν έχουν μεγάλα πλην δυσκίνητα στην εκπαιδευτική διαδικασία κέντρα και παρέχουμε εξατομικευμένη κάλυψη των αναγκών του κάθε σπουδαστή μας.

Υπηρετώντας την ίδια λογική προσφέρουμε τους σπουδαστές μας απολύτως δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία με βάση τις προσωπικές τους ανάγκες. Η διδασκαλία μας έχει κέντρο τον σπουδαστή και γύρω από αυτόν ξετυλίγεται και όχι με άξονα κάποιο εκπαιδευτικό σύστημα πολλές φορές αμφιβόλου αξίας και αποτελεσματικότητας.

Το μόνο εκπαιδευτικό σύστημα που χρησιμοποιούμε είναι αυτό που μπορεί να μας φέρει κοντύτερα σε εσάς και τις ανάγκες σας. Για αυτό χρησιμοποιούμε τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP), που μας βοηθάει να αναγνωρίσουμε τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του σπουδαστή μας , έτσι ώστε στη συνέχεια να μπορούμε να συντονιστούμε μαζί του και να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας μας.

Μάθετε και για την online εκμάθηση αγγλικών και άλλων ξένων γλωσσών στο Κέντρο μας. Γνωρίστε τα πολλά πλεονεκτήματα αυτής της διδασκαλίας έχοντας φροντίσει να ελαχιστοποιήσουμε τα όποια αρνητικά του.

Στο κέντρο ξένων γλωσσών για ενήλικες Learn again στη Γλυφάδα, έχουμε ως στόχο να μιλάς αγγλικά/ γαλλικά/ γερμανικά/ ισπανικά/ ιταλικά κι όχι απλά να τα καταλαβαίνεις, ώστε ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα μας να έχεις εφοδιαστεί με ένα σημαντικό προσόν, τόσο για την εργασία σου όσο και για τη ζωή σου.

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Learn again στη Γλυφάδα, θα βρεις εξαιρετικούς καθηγητές, με πολυετή εμπειρία στους ενήλικες.

Μαζί θα επιλέξουμε το πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για οποιαδήποτε απορία