δια ζώσης μαθήματα Αγγλικών στη Γλυφάδα - online μαθήματα Αγγλικών σε όλη την Ελλάδα

Στις μέρες μας όλο και περισσότερο γίνεται επιτακτική η ανάγκη πολύ καλής γνώσης Αγγλικών. Αν και κανείς δεν αμφισβητεί τη χρησιμότητά τους, λίγοι είναι εκείνοι που κατανοούν πλήρως το πόσο πολύτιμα είναι ως γλώσσα και πόσο μαγευτικά. Η αγγλική, έχει χαρακτηριστεί από γλωσσολόγους ως η πρώτη παγκόσμια lingua franca ενώ κατέχει κυρίαρχη θέση ως διεθνής γλώσσα στους τομείς των επικοινωνιών, της επιστήμης, των επιχειρήσεων, της πολιτικής, της διπλωματίας, της ψυχαγωγίας, των ηλεκτρονικών υπολογιστών και του διαδικτύου.

Το ερώτημα λοιπόν είναι το εξής: Για ποιους λόγους πρέπει να μάθω Αγγλικά;

Αρχικά, η εκμάθηση των Αγγλικών με μεθόδους που ταιριάζουν στις ανάγκες του καθενός εγγυάται την αβίαστη επικοινωνία σε ολόκληρο τον κόσμο και την δημιουργία μιας παγκόσμιας επικοινωνίας. Τα Αγγλικά βοηθούν στη διεύρυνση των πνευματικών σου οριζόντων καθώς προσφέρουν πρόσβαση σε άλλους πολιτισμούς, ενώ παράλληλα βοηθούν στο να γνωρίσεις καλύτερα και τη δική σου κουλτούρα. Άλλωστε, η γνώση των Αγγλικών προσφέρει αυτοπεποίθηση και σου εγγυάται ότι δε θα νιώσεις ποτέ μειονεκτικά όταν πρέπει να επικοινωνήσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Επιπλέον, η γνώση των Αγγλικών προσφέρει τεράστιες προοπτικές και νέες ευκαιρίες μετεκπαίδευσης. Πολλοί επιλέγουν να σπουδάσουν ή να δουλέψουν στο εξωτερικό, γεγονός που καθιστά την αγγλική ένα απαραίτητο εφόδιο που ακονίζει το μυαλό και ανοίγει δρόμους που διαφορετικά θα παρέμεναν κλειστοί.

Εκτός από παγκόσμια γλώσσα, όμως, τα Αγγλικά χρησιμοποιούνται κατά βάση και στον επιχειρηματικό κόσμο και αποτελούν το απόλυτο εφόδιο στην αγορά εργασίας. Η παγκοσμιοποίηση έχει παίξει καταλυτικό ρόλο μιας και οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα θέτουν ως προϋπόθεση για την πρόσληψη και την επαγγελματική ανέλιξη την πιστοποιημένη γνώση Αγγλικών.

Ακόμα, η γνώση της αγγλικής γλώσσας ανοίγει μία πόρτα στον κόσμο της πληροφορίας. Οι περισσότερες πηγές πληροφόρησης στο διαδίκτυο είναι γραμμένες στα Αγγλικά. Για αυτό τον λόγο οποιοσδήποτε κατέχει τη γλώσσα αυτή μπορεί όχι μόνο  να βρει εύκολα όποια πληροφορία αναζητά, αλλά κυρίως να διασταυρώσει την αξιοπιστία των πηγών του ώστε να αποκτήσει μια πιο σφαιρική άποψη.

Εκτός από αυτό, τα Αγγλικά είναι χρήσιμα ακόμα και για διασκέδαση. Πολλές ταινίες, σειρές, τραγούδια, βιβλία, συναυλίες ακόμα και αθλητικοί αγώνες χρησιμοποιούν την αγγλική γλώσσα. Έτσι, ένας άνθρωπος που έχει αυτή τη σημαντική γνώση στα χέρια του μπορεί να απολαύσει όλα τα παραπάνω  χωρίς να νιώθει ότι μένει εκτός όλων αυτών των εμπειριών.

Και αν όλα τα προηγούμενα δεν ακούστηκαν πειστικά, ίσως ο σημαντικότερος λόγος για να μάθεις αγγλικά είναι η ίδια η αγάπη για την μάθηση. Η ευχαρίστηση που παίρνεις  όταν κάνεις κάτι για τον εαυτό σου είναι τεράστια. Και επειδή όπως λένε «το να μαθαίνεις πάντα κάτι καινούργιο είναι το κλειδί για να μείνεις νέος», το να μαθαίνεις κάτι που πάντα ήθελες αλλά δεν είχες καταφέρει σε μικρότερη ηλικία για τον οποιοδήποτε λόγο θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά, ειδικά όταν αυτό γίνεται σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον με εξειδικευμένους καθηγητές και συσπουδαστές που έχουν τις ίδιες ανάγκες με εσένα.

Μην το σκέφτεσαι άλλο λοιπόν και δώσε στον εαυτό σου αυτό που πραγματικά σου αξίζει…γνώση, αυτοπεποίθηση, εξέλιξη και χαρά!

Και αν προβληματίζεσαι σχετικά με το ποιο πιστοποιητικό αγγλικών σου ταιριάζει καλύτερα ανάμεσα στην πληθώρα των επιλογών που υπάρχουν (Cambridge, Michigan, LRN, MSU, TOEIC, IELTS, LanguageCert, EDI, TIE, ΚΠΓ, LTE, Bulats, κ.ά.) έλα στο κέντρο ξένων γλωσσών για ενήλικες Learn Again στη Γλυφάδα να σου τα εξηγήσουμε όλα λεπτομερώς και να επιλέξουμε παρέα αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

Online μαθήματα Αγγλικά | Αγγλικά Γλυφάδα

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που επιλέγεις να μάθεις αγγλικά, έχεις έρθει στο κατάλληλο μέρος.

100% επιτυχία στην περσινή χρονιά

Ολιγομελή Τμήματα έως 6 άτομα

Δυνατότητα πληρωμής σε 12 άτοκες δόσεις

Ευέλικτος Προγραμματισμός Μαθημάτων

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Learn Again στη Γλυφάδα, θα βρεις εξαιρετικούς καθηγητές, με πολυετή εμπειρία στους ενήλικες.

Μαζί θα επιλέξουμε το πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για οποιαδήποτε απορία