δια ζώσης μαθήματα ξένων γλωσσών στη Γλυφάδα, online μαθήματα ξένων γλωσσών σε όλη την Ελλάδα

Στo κέντρο ξένων γλωσσών για ενήλικες Learn Again στη Γλυφάδα δίνουμε τεράστια σημασία στην επιλογή του διδακτικού μας προσωπικού. Το εκπαιδευτικό μας προσωπικό αποτελείται από μεγάλη γκάμα έμπειρων και εξειδικευμένων καθηγητών στις ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά).

Οι κορυφαίοι καθηγητές μας επιλέγονται σύμφωνα με την εξειδίκευση τους αλλά και με την εκπαιδευτική εμπειρία τους. Όλοι οι καθηγητές μας προετοιμάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του φροντιστηρίου μας για να μπορούν να ανταποκριθούν άρτια στις ανάγκες των σπουδαστών μας. Κριτήρια, όπως η άριστη γνώση του αντικειμένου, η οργανωτικότητα και η μεταδοτικότητα, αλλά και η αγάπη προς τους σπουδαστές μας, θεωρούνται απαραίτητα για την ένταξη του καθηγητή στην ομάδα του φροντιστηρίου μας. Οι καθηγητές μας αποτελούν αναπόσπαστο και καθοριστικό κομμάτι της φιλοσοφίας, της επιτυχίας και της αποτελεσματικότητάς μας. Διαθέτουν άριστες γνώσεις, μεταδοτικότητα, επιστημονική κατάρτιση , υπευθυνότητα, πολυετή εμπειρία και ειλικρινές ενδιαφέρον για κάθε σπουδαστή.

Οι καθηγητές στο κέντρο ξένων γλωσσών για ενήλικες Learn Again στη Γλυφάδα διακρίνονται για το μεράκι και την αγάπη για το αντικείμενο διδασκαλίας τους. Γνωρίζουν ότι η επιτυχία προϋποθέτει αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης με τους ίδιους τους σπουδαστές. Αναπτύσσοντας, λοιπόν, ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον, όπου οι σπουδαστές απολαμβάνουν τις πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας και τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, στο Learn Again στη Γλυφάδα εγγυόμαστε μαθήματα υψηλής ποιότητας και εξαιρετικά αποτελέσματα στις εξετάσεις ξένων γλωσσών.

Με συναίσθηση ευθύνης προς τους σπουδαστές που μας εμπιστεύονται, εγγυόμαστε την αρτιότητα των εκπαιδευτικών μας. Με αυστηρές δοκιμασίες επιλογής και συνεχή εκπαίδευση παρέχουμε άριστο εκπαιδευτικό έργο και διασφαλίζουμε την ποιότητα σπουδών. Η εμπειρία των καθηγητών μας και η αποτελεσματικότητά τους στις αίθουσες διδασκαλίας σε συνδυασμό με την μετεκπαίδευσή τους στον τομέα της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης δημιουργούν δασκάλους που αξιοποιούν τα οφέλη της τεχνολογίας για μία πιο αποδοτική διδασκαλία. Η συνεχής επιμόρφωση του προσωπικού μας σε θέματα μεθοδολογίας εκμάθησης ξένων γλωσσών σε ενήλικες αποτελεί μέρος της μεθοδικότητας και της εντατικής προσπάθειας του κέντρου μας για την παροχή υψηλού επιπέδου σπουδών. Το προσωπικό μας είναι γνωστό για την αφοσίωση που δείχνει στους μαθητές του και τη συνεχή επικοινωνία με αυτούς.

Στο κέντρο ξένων γλωσσών για ενήλικες Learn Again στη Γλυφάδα, μαθαίνεις ευχάριστα την ξένη γλώσσα της προτίμησής σου, με σύγχρονα μέσα διδασκαλίας και καθηγητές υψηλού επιπέδου.

100% επιτυχία στην περσινή χρονιά

Ολιγομελή Τμήματα έως 6 άτομα

Δυνατότητα πληρωμής σε 12 άτοκες δόσεις

Ευέλικτος Προγραμματισμός Μαθημάτων

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Learn Again στη Γλυφάδα, θα βρεις εξαιρετικούς καθηγητές, με πολυετή εμπειρία στους ενήλικες.

Μαζί θα επιλέξουμε το πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για οποιαδήποτε απορία