δια ζώσης μαθήματα Γερμανικών στη Γλυφάδα - online μαθήματα Γερμανικών σε όλη την Ελλάδα

Στη σημερινή εποχή που η γνώση Αγγλικών θεωρείται δεδομένη και ο ανταγωνισμός στην αγορά εργασίας γίνεται όλο και μεγαλύτερος, η ανάγκη για τη γνώση μιας ακόμα ξένης γλώσσας γίνεται όλο και πιο επιτακτική. Μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές είναι αυτή της Γερμανικής γλώσσας για πολλούς και σημαντικούς  λόγους. Αν δεν τους έχεις σκεφτεί, σου παραθέτουμε μερικούς από αυτούς.

Καταρχάς, τα Γερμανικά είναι η πιο διαδεδοµένη µητρική γλώσσα στην Ευρώπη μιας και το 1/3 των κατοίκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης σκέφτεται, µιλά  και γράφει στα Γερµανικά. Αποτελούν τη γλώσσα εργασίας στα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. εξαιτίας της ισχυρής θέσης που κατέχει η Γερμανία στην Ευρώπη. Στις περισσότερες πλέον χώρες η Γερμανική διδάσκεται σε ολοένα και περισσότερους μαθητές κι έχει συμπεριληφθεί στα βασικά μαθήματα.

Ειδικότερα στην Ελλάδα, τα Γερµανικά είναι η δεύτερη πιο διάσημη ξένη γλώσσα µετά τα Αγγλικά. Στατιστικά, οι περισσότεροι υποψήφιοι για την απόκτηση του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσοµάθειας εξετάζονται µετά τα Αγγλικά στα Γερµανικά. Αυτό είναι απόλυτα λογικό μιας και η Γερµανία είναι η χώρα µε τις µεγαλύτερες επενδύσεις στη χώρα μας κι ένας από τους σηµαντικότερους εµπορικούς εταίρους της. Οι γερμανικές εταιρίες έχουν πλέον κατακλύσει την ελληνική αγορά ενώ το µεγαλύτερο ποσοστό των ελληνικών εισαγωγών και εξαγωγών γίνεται κυρίως από και προς τη Γερµανία.

Ειδικά αν σε ενδιαφέρει ο τομέας του τουρισμού, η γερμανική γλώσσα θα σου ανοίξει πολλές επαγγελματικές πόρτες μιας και το 40% των τουριστών που επισκέπτονται κάθε χρόνο την Ελλάδα προέρχονται από γερµανόφωνες χώρες. Είναι εύκολο, λοιπόν, να αντιληφθείς το μεγάλο πλεονέκτημα που σου προσφέρει η γνώση Γερμανικών στην αγορά εργασίας.

Επιπλέον, όλο και περισσότεροι Έλληνες επιλέγουν τα πανεπιστήµια της Γερµανίας για σπουδές, επειδή θεωρούνται, µαζί µε τα αγγλικά πανεπιστήµια, από τα καλύτερα στον κόσµο. Αν ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις ένα αναγνωρισμένο και ανταγωνιστικό πτυχίο θα μπορούσες να σκεφτείς  τις σπουδές σε γερμανόφωνα πανεπιστήμια αφού η ανώτατη εκπαίδευση στη Γερµανία διακρίνεται για το υψηλό της επίπεδο και το χαµηλό κόστος , καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις δεν απαιτούνται δίδακτρα πανεπιστηµιακών σπουδών.

Και το καλύτερο για το τέλος…μπορεί τα Γερμανικά να δυσκολεύουν τους περισσότερους σπουδαστές παγκοσμίως αλλά για εµάς τους Έλληνες είναι μια σχετικά εύκολη γλώσσα γιατί παρουσιάζουν πολλές οµοιότητες µε τα Ελληνικά, τόσο στη δοµή της γραµµατικής και τη σύνταξη όσο και στον τρόπο σκέψης. Επίσης η γνώση των Αγγλικών βοηθάει στην εκµάθηση των Γερµανικών καθώς και οι δύο ανήκουν στην ίδια γλωσσική οικογένεια.

Όσον αφορά στις πιστοποιήσεις γερμανικής γλώσσας που υπάρχουν στην Ελλάδα, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας του Goethe-Institut, το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Γερμανικών (ΚΠΓ – Γερμανικά) του Υπουργείου Παιδείας και τα πιστοποιητικά ÖSD του Αυστριακού κράτους, τα οποία αναγνωρίζονται διεθνώς και έχουν υψηλό κύρος.

Μην το σκέφτεσαι άλλο λοιπόν και εξασφάλισε στον εαυτό σου το εισιτήριο για μια λαμπρή καριέρα στον τομέα που σε ενδιαφέρει. Στο κέντρο ξένων γλωσσών για ενήλικες Learn Again στη Γλυφάδα μαζί θα βρούμε την πιστοποίηση που σου ταιριάζει καλύτερα και θα διαμορφώσουμε το πρόγραμμα σπουδών που θα καλύψει τις ανάγκες σου.

Scores & Χρόνοι

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που επιλέγεις να μάθεις γερμανικά, έχεις έρθει στο κατάλληλο μέρος.

100% επιτυχία στην περσινή χρονιά

Ολιγομελή Τμήματα έως 6 άτομα

Δυνατότητα πληρωμής σε 12 άτοκες δόσεις

Ευέλικτος Προγραμματισμός Μαθημάτων

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Learn Again στη Γλυφάδα, θα βρεις εξαιρετικούς καθηγητές, με πολυετή εμπειρία στους ενήλικες.

Μαζί θα επιλέξουμε το πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για οποιαδήποτε απορία